RieInTokyoの日記/日中英三カ国語のブログ

トライリンガル(トリリンガル)を目指して/来日30年中国語教師の奮闘記

冷凍しておいた母の日の食べ残したケーキをリメイク/remake a cake what we keep in refrigerator/重新点缀一下冷冻保存的剩蛋糕

4月末から5月の中旬まで、

絶えないイベントのお陰で冷蔵庫が

いっぱいとなったため、

日曜日の今日は母の日に食べ残したケーキをアレンジすることに。

朝から冷凍しておいたケーキを自然解凍し、

コストコのブルベリーをたっぷり飾った

ベリーズケーキのできあがり!

豪華さが増し、

最も重要なポイントは、

美味しいです!

 

The events continue since the end of the April.

Over 10 days of golden week and Mother’s Day ...

So I decided to arrange the cake we left in refrigerator,

 I got some fresh berries from Costco today,

 The blue berries and strawberries changed the retail cake into the luxury cakes!

And the most important thing I need to say is:

It’s Yummy!!!

 

5月份开始就是一个长达11天的黄金周,

接下来又是母亲节……

这个周日就把上周剩下冻在冰箱里的蛋糕重新点缀一下!

新鲜的草莓和蓝莓很抬高令它的档次,

更重要的是:好吃!

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市販のケーキを豪華に変身させた/making luxury cakes from a retail cake/令一个蛋糕豪华地“变身”